Убийството на Евгения Владимирова е заради пари. С тази позиция се

...
Убийството на Евгения Владимирова е заради пари. С тази позиция се
Коментари Харесай

Свидетели с разнопосочни показания: Заради пари или ревност е убита Евгения Владимирова?

Убийството на Евгения Владимирова е поради пари. С тази позиция се яви в правосъдната зала майката на убитата жена, заяви Българска национална телевизия.

Делото стартира всъщност през днешния ден, а обвиняеми за жестокото престъпление са брачният партньор на Евгения Орлин Владимиров, както и неговият татко Пламен Владимиров, който е упрекнат за съучастие.

С разпит на очевидци стартира делото за убийството на Евгения. Майка й- Капка Чорбанова уточни, че за изгубването на щерка си научила към 4 сутринта на 14 октомври 2021 г. Орлин Владимиров й обяснил, че брачната половинка му отишла на фитнес и повече не се върнала. Чорбанова обаче забелязала, че сакът, с който върви на подготовка убитата жена, е в дома й. Отделно брачният партньор й не могъл да си спомни с какво била облечена Евгения.

Обвиняемият за убийството Орлин Владимиров се въздържа да дава пояснения пред съда на този стадий.

Приятелка на убитата жена също бе измежду разпитаните и съобщи, че Евгения е имала къса извънбрачна връзка. Смятала обаче да я приключи, защото се тормозила, че може да бъде разкрита. Според родителите на Евгения претекстът за убийството не е ревнивост.

" Така считаме с мъжа ми, че е за пари, тъй като внесоха първична вноска за жилище от над 90 хиляди ", показа майката на Евгения.

Тя съобщи, че е знаела за сложено от Орлин Владимиров проследяващо устройство в телефона на Евгения и камери в играчките на детето им.

Разпитите на очевидците не престават при идващото правосъдно съвещание.

Преди днешното заседание пред Съдебната палата се събраха близки на Евгения и хора, които упорстват за правдивост и за максимални присъди за двамата обвинени.

Припомняме, Евгения Владимирова бе в неизвестност от 13 октомври 2021 година, а по-късно тялото й бе намерено в куфар във водоем в Перник. Орлин Владимиров поддържаше версията, че брачната половинка му е отишла на фитнес, след което трябвало да се види с приятелки, само че по този начин и не се появила на срещата. Мъжът взе присъединяване и в издирването на Евгения, чието тяло бе открито на 12 ноември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР